http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Α.Β,Γ,Δ, ... 'PRIVATE SHOW ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ', Βουκουρέστι, 24-25/2/2010




Χώρος Sala Palatului


Είναι γεγονός ότι τόσο οι επιχειρηματίες της Ελλάδας όσο και εκείνοι της Ρουμανίας έχουν αξιοποιήσει μέχρι σήμερα μόνο ένα μέρος των επιχειρηματικών ευκαιριών και δυνατοτήτων που τους προσφέρονται στις εκατέρωθεν αγορές των δύο χωρών. Τα περιθώρια και οι δυνατότητες για περαιτέρω εμβάθυνση και αναβάθμιση των διμερών Ελληνο-Ρουμανικών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μετά την πλήρη ένταξη της Ρουμανίας έχουν αυξηθεί σημαντικά τόσο στον τομέα των επενδύσεων, όσο και στον τομέα των «κλασσικών» εμπορικών ανταλλαγών, καθώς και των ανταλλαγών υπηρεσιών.

Με βάση τα παραπάνω και με στόχο την υποστήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και τη διατήρηση του μεριδίου των ελληνικών προϊόντων σε παραδοσιακές αγορές όπως αυτή της Ρουμανίας, o Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, με την υποστήριξη της Eurobank, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι, και με τη συνεργασία του Ελληνο-Ρουμανικού Επιμελητηρίου, προετοιμάζει στις 24 & 25 Φεβρουαρίου 2010 στο Βουκουρέστι PRIVATE SHOW Τροφίμων & Ποτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, η Eurobank δημιούργησε ένα συνολικό πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών που αφορά στη χρηματοδότηση εξαγωγών και επενδύσεων, καθώς και την ασφάλιση του συναλλακτικού κυκλώματος. Συγκεκριμένα:
  • Προ-χρηματοδότηση παραγγελιών και στη συνέχεια, χρηματοδότηση μέσω της Eurobank EFG Factors, τιμολογίων που εκδίδονται.
  • Προεξόφληση της επιστροφής ΦΠΑ εξαγωγών σε ποσοστό έως 70%, με εκχώρηση αντίστοιχης απαίτησης της εξαγωγικής επιχείρησης έναντι του Ελληνικού Δημοσίου.
  • Χρηματοδότηση μέσω δανείου ή leasing έως 100% της αξίας των επενδύσεων εξαγωγικών επιχειρήσεων, για κτιριακές εγκαταστάσεις (έως 15 έτη) και μηχανολογικό εξοπλισμό (έως 7 έτη) στις περιπτώσεις που οι επενδύσεις σχετίζονται με την εξαγωγική δραστηριότητα. Οι χορηγήσεις προσφέρονται με περίοδο χάριτος ενός έτους, με χαμηλό επιτόκιο για τα δύο πρώτα έτη και με μετακύληση της διαφοράς στα επόμενα έτη.
  • Προσφορά “One Stop Shop” υπηρεσιών για την ασφάλιση εξαγωγικών κινδύνων, σε συνεργασία με δίκτυο διεθνών και εγχώριων ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εταιρειών.
  • Ειδική τιμολόγηση και προνομίων για πληρωμές όπου τόσο ο λογαριασμός του εισαγωγέα όσο και ο λογαριασμός του εξαγωγέα τηρούνται σε τράπεζες του ομίλου Eurobank EFG, στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Τουρκία, Πολωνία, Ουκρανία και Κύπρο). Στην προκειμένη περίπτωση οι εξαγωγές των Ελληνικών Επιχειρήσεων ολοκληρώνονται γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς παρέμβαση τρίτου.
Για την καλύτερη, εξυπηρέτηση των σκοπών της εκδήλωσης, ο ΣΕΒΕ έχει αναλάβει την υλοποίηση επιχειρηματικών επαφών με τους Ρουμάνους επιχειρηματίες και τους Έλληνες Εξαγωγείς που θα συμμετάσχουν.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε ατομικά περίπτερα των ελληνικών επιχειρήσεων, στο Πολιτιστικό Κέντρο SalaPalatului στο κέντρο του Βουκουρεστίου. 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 1050 € +19% ΦΠΑ, ήτοι 1249,5 €, και καλύπτει:
  • Διευθέτηση των συναντήσεων
  • Περίπτερο 9 τ.μ. εξοπλισμένο με τραπέζι, καρέκλες, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, μετώπη, stand για εκθέματα
  • Κοινόχρηστη κουζίνα με ψυγείο και φούρνο
  • Υλικά γευσιγνωσίας (πιάτα, ποτήρια κ.λπ.)
  • Μεταφορά των προϊόντων
  • Διερμηνεία κατά τη διάρκεια των συναντήσεων
  • Καφέ και δύο ελαφρά γεύματα
  • Ενημερωτική ημερίδα της 24ης Φεβρουαρίου
  • Γραμματειακή υποστήριξη
Εάν σας ενδιαφέρει να διευρύνετε τον πυρήνα των συνεργατών σας στη Ρουμανία, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής. Εμείς θα φροντίσουμε να οργανώσουμε τις συναντήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η συνημμένη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη έως 23 Δεκεμβρίου 2009 στον ΣΕΒΕ, email: ny@seve.gr, fax: 2310-543232, τηλ. 2310-535333, κα Νατάσα Θ.Γιαλόγλου.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr