http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::food industry news:: Nutriart:Nutriart:Σε διαπραγματεύσεις για αναχρηματοδότηση

http://www.euro2day.gr/dm_pictures/nutriart200_62462_5S243N.jpg
Η εταιρία Nutriart ABEE, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με τον υφιστάμενο δανεισμό της, ενημερώνει ότι η διαδικασία αναχρηματοδότησης βρίσκεται στο στάδιο της διαπραγμάτευσης των σχεδίων συμβατικών κειμένων με τις διοργανώτριες Τράπεζες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, παρότι αποτελεί επιθυμία της εταιρείας και των διοργανωτών Εθνική Τράπεζα ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και Εμπορική Τράπεζα (στις οποίες η εταιρεία έχει αναθέσει την συντονισμό των λοιπών Τραπεζών) η διαδικασία να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη για τον χρόνο ολοκλήρωσης της διαδικασίας λαμβανομένου υπόψη και του συνολικού αριθμού των εμπλεκομένων ομάδων τραπεζών.

Η εταιρεία παραπέμπει στα ειδικώς αναφερόμενα για το θέμα αυτό στην Ετήσια Οικονομική Έκθεση Χρήσης 2009 και θα ενημερώνει χωρίς καθυστέρηση το επενδυτικό κοινό για κάθε περαιτέρω εξέλιξη στο μέλλον σύμφωνα με τους ισχύουσες διατάξεις.
euro2day.gr

::food news:: Εκπτωτική προσφορά από τη Nestlé Ελλάς

http://www.agronews.gr/images/stories/logotypa/nestle-nai.jpg
Η Nestlé Ελλάς εγκαινίασε μία μοναδική πολυπροϊόντικη προσφορά και προσκαλεί τους καταναλωτές να επιλέξουν τα αγαπημένα τους προϊόντα με έκπτωση 25% ανά τεμάχιο.

H έκπτωση αφορά σε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας από όλη τη γκάμα προϊόντων της Nestlé: τους πλούσιους σε αντιοξειδωτικά καφέδες Παπαγάλος Λουμίδη και Nescafé, το δυναμωτικό ρόφημα Nesquik, το εμπλουτισμένο παιδικό γάλα Neslac, τα πλούσια σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά Fitness Red Fruits, την απολαυστική Kit Kat Senses, το γευστικό πουρέ Maggi, το μοναδικό μεταλλικό νερό Κορπή και τα Friskies Two In One για τους τετράποδους φίλους σας.

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην εκπτωτική προσφορά διατίθενται σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και φέρουν ειδική σήμανση για τη διευκόλυνση των καταναλωτών.

Η έκπτωση θα διαρκέσει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

agronews.gr


::wine news:: Νέα «ιντερνετική» διάκριση για την συνεταιριστική SantoWines


Ο οινικός διαδικτυακός κόμβος www.wein-plus.de, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς των φίλων του κρασιού και των επαγγελματιών της κεντρικής Ευρώπης και έχει ως αντικείμενο την παρουσίαση και την αξιολόγηση μιας πλούσιας συλλογής οίνων του ελληνικού αμπελώνα, απένειμε στην SantoWines το βραβείο «Leading Wine Producer of Greece», κατατάσσοντάς την στα κορυφαία οινοποιεία της Ελλάδας.

Το Ασύρτικο Grande Reserve 2007 με βαθμολογία 90/100 κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των ελληνικών λευκών ξηρών οίνων που συμμετείχαν στην γευστική δοκιμή. Το Vinsanto 2004 με βαθμολογία 93/100, η Καμένη και το Νυχτέρι με τον τίτλο «Excellent Wines» συμπληρώνουν την συλλογή των υψηλών διακρίσεων!

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η επιμονή μας στην ανάδειξη της ποιότητας των οίνων της Σαντορίνης ανταμείβεται για ακόμη μία φορά με τον καλύτερο τρόπο διεθνώς!» επισημαίνουν τα στελέχη της Ένωσης Θηραϊκών Προϊόντων.

paseges.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr