http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Σε παγκόσμιο spec η Milka

http://www.freakingnews.com/pictures/25000/Milka-Cow--25254.jpg 
Η Kraft θα πραγματοποιήσει spec για τον παγκόσμιο διαφημιστικό λογαριασμό της σοκολάτας Milka, την ευθύνη για τον οποίο έχει επί του παρόντος η Ogilvy & Mather.
(ΛΟΝΔΙΝΟ) Το spec αναμένεται να εποπτεύσει ο Daryl Fielding, Global Vice-President of Marketing της εταιρείας, ενώ πιθανολογείται ότι θα συμμετάσχει σε αυτό και η Saatchi & Saatchi -χειρίζεται το λογαριασμό της σοκολάτας Flake της Cadbury.

Όσο για το ίδιο το brand, στόχος της Kraft είναι να το διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό χτίζοντας

«Ακτινογραφία» της αγοράς σιτηρών με βάση έκθεση της ΠΑΣΕΓΕΣ


 
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η επικαιροποιημένη έκθεση της ΠΑΣΕΓΕΣ και της αρμόδιας υπηρεσίας της, για τις πρόσφατες εξελίξεις στην αγορά των σιτηρών. Η έκθεση παρέχει ενημέρωση για την παγκόσμια αγορά σίτου, αλλά και τις εξελίξεις στην Ελλάδα.
Από την έκθεση προκύπτει, ότι αν και η αύξηση τιμών παραγωγού σίτου σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο είναι σημαντική στο διάστημα Ιουλίου - Αυγούστου 2010, το μεγαλύτερο μέρος του ανεφοδιασμού της εγχώριας αγοράς,  μέχρι τέλους Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε με χαμηλές τιμές, τόσο από την εγχώρια αγορά, όσο και από εισαγωγές - και μάλιστα με τιμές χαμηλότερες εκείνων του πρώτου εξαμήνου του 2009, που προηγήθηκαν της αύξησης.
Επομένως, σύμφωνα με τα προηγούμενα, δεν δικαιολογείται καμία αύξηση τιμών στο αλεύρι

Focus στην οικιακή αγορά: Επιστροφή στο σπίτι για την Kronenbourg

 
Focus στην οικιακή αγορά: Επιστροφή στο σπίτι για την Kronenbourg
Homing Part 3: Σε αύξηση των πωλήσεών της στην off trade αγορά επικεντρώνεται η μπίρα Kronenbourg στη Μ. Βρετανία, αξιοποιώντας από τη μία τα premium χαρακτηριστικά της και από την άλλη, την τάση της επιστροφής στο σπίτι που υποκινείται και από την οικονομική κρίση.
Πτώση της τάξης του 8,8% στις off-trade πωλήσεις της «είδε» το δωδεκάμηνο που έκλεισε τον Οκτώβριο 2009, η Kronenbourg στη Μεγάλη Βρετανία, με τις πωλήσεις της να διαμορφώνονται σε 103 εκατ. λίρες. Η απάντηση του brand έρχεται τον ερχόμενο μήνα με νέα στρατηγική Μάρκετινγκ και νέα διαφημιστική καμπάνια από τη νέα της διαφημιστική εταιρεία BBH. Πρωταρχικός στόχος του brand από αυτήν την ενέργεια είναι να ενισχύει τις πωλήσεις στην αγορά του off-trade, αξιοποιώντας τα premium χαρακτηριστικά του, αναφέρει το περιοδικό «Marketing» σε άρθρο του της 27ης Ιουλίου.

Αυτή η προσπάθεια έπεται του πρόσφατου λανσαρίσματος νέας συσκευασίας καθώς επίσης και του

Απεργούν οι παραγωγοί λαϊκών αγορών



 
Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη οι παραγωγοί λαϊκών αγορών, αντιδρώντας στο νόμο για υποχρεωτική τοποθέτηση ταμειακών μηχανών στους πάγκους των λαϊκών αγορών από την 1 Οκτωβρίου.
Σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, αναφέρει ότι τα μέτρα της κυβέρνησης διαλύουν τον θεσμό τον λαικών αγορών καθώς το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ από 11 στο 13%, θα "αδειάσει" τις υπαίθριες αγορές.

HB OKTOBERFESTBIER

Η μπίρα ορόσημο του Μονάχου , HB OKTOBERFESTBIER , ήρθε στην Ελλάδα !!!
http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc4/object3/1411/45/n47518633309_4930.jpg

Το Φεστιβάλ Μπύρας του Μονάχου, ή αλλιώς Oktoberfest, είναι ένα γεγονός γεμάτο υπερβολές: είναι το μεγαλύτερο λαοφιλές φεστιβάλ του κόσμου που εξελίσσεται στην μητρόπολη της μπύρας, το Μόναχο. Εκατομμύρια επισκέπτες από ολόκληρη την υφήλιο συρρέουν κάθε χρόνο για να απολαύσουν αυτή την τόσο ξεχωριστή ατμόσφαιρα.
Φέτος θα διεξαχθεί από 18 Σεπτεμβρίου έως 03 Οκτωβρίου 2010.

Αυθεντικές μανιάτικες γεύσεις και αρώματα μας ταξιδεύουν το φθινόπωρο


 Το ITILO TRADITIONAL HOTEL στο Νέο Οίτυλο της Μάνης φροντίζει για όσους θέλουν να απολαύσουν ξεκούραστες διακοπές πάνω στη θάλασσα την πιο δροσερή εποχή του χρόνου.  Για τους φθινοπωρινούς μήνες το παραδοσιακό ξενοδοχείο στη Μάνη ετοιμάζει προτάσεις για τους επισκέπτες του που ολοκληρώνουν την εμπειρία της αυθεντικής μανιάτικης φιλοξενίας με τοπικά αρώματα και γεύσεις.
Το ξενοδοχείο με μια ματιά.
Το ITILO TRADITIONAL HOTEL βρίσκεται μόλις 7 χιλιόμετρα από την πανέμορφη Αρεόπολη, την πρωτεύουσα της Μάνης. Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο ανήκει στην οικογένεια Αλευρά εδώ και 30 χρόνια. Περιμένουν να σας φιλοξενήσουν στα 20 μεγάλα δωμάτια με βεράντες μπροστά στην θάλασσα, πολυτελή και μοντέρνα μπάνια, εντυπωσιακά σαλόνια υπό το φως των κεριών και διακόσμηση με γήινα χρώματα.
Παραδοσιακές μανιάτικες γεύσεις
Στο ITILO TRADITIONAL HOTEL βρίσκεται ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Μάνης. Oι σπεσιαλιτέ της οικογένειας, o περίφημος μανιάτικος κόκορας με τσακιστές ελιές και τυρί σφέλα, η μανιάτικη τυρόπιτα, το αγριοκάτσικο με αγκινάρες και μάραθο ψημένο στον χωριάτικο φούρνο,

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr