http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Διεθνής ανάθεση της Coca-Cola στη McCann

Συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας
 
Διεθνής ανάθεση της Coca-Cola στη McCann
 
To unit κεντρικής και Νότιας Ευρώπης της Coca-Cola ανέθεσε στην McCann το δημιουργικό λογαριασμό της και για τις 23 χώρες οι οποίες απαρτίζουν το unit, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.
(ΛΟΝΔΙΝΟ)  Η απόφαση ελήφθη μετά από διεξοδικό spec και ακολουθεί τη δημιουργία του CSE business unit της Coca-Cola νωρίτερα φέτος. Σύμφωνα με το σκεπτικό της ανάθεσης, θα διευκολυνθεί η δημιουργία συνεργειών μεταξύ των αγορών της περιοχής και θα ενισχυθεί η ταχύτερη και πιο αποτελεσματική προσαρμογή διεθνών καμπανιών σε τοπικό επίπεδο.
Λόγω της ανάγκης για συνεργασία με ένα δίκτυο που εξυπηρετεί όλη την περιοχή και συγχρόνως έχει

Στα «δίχτυα» του ΥΠΑΑ κύκλωμα παράνομης διακίνησης οπωροκηπευτικών

Κύκλωμα παράνομης διακίνησης οπωροκηπευτικών εντόπισε «επί το έργω» το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν τα ειδικά μεικτά συνεργεία της υπηρεσίας, στη θέση ΔΕΜΑ της ευρύτερης περιοχής των Μεγάρων, στο πλαίσιο των συνεχών ελέγχων που διενεργούνται.
Εντοπίστηκε συσκευαστήριο από το οποίο «ψευτοπαραγωγοί» προμηθεύονταν κηπευτικά προϊόντα χωρίς παραστατικά στοιχεία, τιμολόγια και δελτία αποστολής.

Ειδικότερα το κύκλωμα παράνομης διακίνησης οπωροκηπευτικών προσπάθησε να διοχετεύσει στις λαϊκές αγορές, με άνομη πρακτική, μεγάλες ποσότητες οπωροκηπευτικών, με σκοπό να τα εμφανίσουν ως προϊόντα δικής τους παραγωγής.

Ήδη τα στοιχεία που έχει συλλέξει το υπουργείο έχουν διαβιβαστεί στο Ταμείο Λαϊκών Αγορών, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στο ΣΔΟΕ.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr