http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

«Έκλεισε» η περίοδος αναφοράς στη βιομηχανική ντομάτα


 
Όπως προανήγγειλε το paseges.gr πριν αρκετές ημέρες, τα έτη 2006, 2007 και 2008 αποφάσισε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να επιλέξει ως περίοδο αναφοράς, που θα καθορίσει ποιοι παραγωγοί θα εισπράξουν το πρόσθετο κονδύλι στη βιομηχανική ντομάτα.
Θυμίζουμε ότι για τη βιομηχανική ντομάτα το 2011 θα περάσουν στην ενιαία ενίσχυση των παραγωγών 10,719 εκατ. ευρώ, ενώ οι καλλιεργητές που θα καρπωθούν το συγκεκριμένο ποσό ανέρχονται στους 2.000 περίπου.

Κάτω του κόστους παραγωγής οι τιμές των σταφυλιών στην Αυστραλία

 
Οι Αυστραλοί αμπελουργοί στο βόρειο τμήμα της περιοχής Βικτόρια επαναστάτησαν εξαιτίας της παράλογης συμπεριφοράς ορισμένων οινοποιείων, υποστηρίζοντας ότι οι προσφερόμενες τιμές για τα σταφύλια φέτος είναι χαμηλότερες από το κόστος παραγωγής τους.
Οι διαμαρτυρίες αυτές αφορούν κορυφαία οινοποιεία που διακινούν τα πιο ονομαστά κρασιά της Αυστραλίας. Σύμφωνα με τον Dennis Mills, πρόεδρο της Ένωσης 700 παραγωγών της Murray Valley, η προτεινόμενη μέση τιμή για το Chardonnay είναι $ 200 ανά τόνο (152 €), $ 250 για τις υψηλότερες ποιότητες (190 €), ενώ το κόστος παραγωγής έφθασε στα $ 300 ανά τόνο (228 €). Οι προτεινόμενες

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr