http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Η Μύθος Ζυθοποιία φέρνει στην Ελλάδα τη Schneider Weisse

 
Η Μύθος Ζυθοποιία φέρνει στην Ελλάδα τη Schneider Weisse
Μπίρα διπλής ζύμωσης, με βύνη σιταριού

H Μύθος Ζυθοποιία διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της φέρνοντας στην Ελλάδα την μπίρα Schneider Weiss, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της με το ζυθοποιείο Weisses Brauhaus G.Schneider & Sohn.
Η μπίρα Schneider Weisse ανήκει στην κατηγορία Weissbier, δηλαδή είναι μια μπίρα διπλής ζύμωσης και χρησιμοποιείται βύνη σιταριού κατά την παρασκευή της. «Η Schneider Weisse είναι η νέα πρόταση που η Μύθος Ζυθοποιία προσφέρει στους καταναλωτές της και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η οικογένεια μας μεγαλώνει» δήλωσε ο Marketing Manager της Μύθος Ζυθοποιία Harald Suenner και συμπλήρωσε: «Το νέο μας μέλος είναι μια μπίρα με μακρά ιστορία, πολλές βραβεύσεις, μοναδική γεύση και ξεχωριστό χαρακτήρα».
H Schneider Weisse αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα προϊόντων της εταιρείας μετά

Ευρωπαϊκός κανονισμός για τα πλαστικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

 
Υπό το πρίσμα νέων επιστημονικών γνώσεων η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέδωσε τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ.10/2011, της 14ης Ιανουαρίου, για τα πλαστικά υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα, ο οποίος καταργεί τις οδηγίες 80/766/ΕΟΚ, 81/432/ΕΟΚ και 2002/72/ΕΚ, τιθέμενος σε εφαρμογή από την 1η Μαΐου 2011.
Ο νέος κανονισμός ορίζει ειδικές απαιτήσεις για την κατασκευή και την εμπορία πλαστικών υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έρθουν ή βρίσκονται ήδη σε επαφή με τρόφιμα,∙ ή ευλόγως αναμένεται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα.
Πεδίο εφαρμογής του είναι υλικά και αντικείμενα που διατίθενται στην αγορά της ΕΕ και ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες:
  • υλικά και αντικείμενα και μέρη αυτών που συνίστανται αποκλειστικά από πλαστική ύλη∙
  • πλαστικά πολυστρωματικά υλικά και αντικείμενα που συγκρατούνται μεταξύ τους με κόλλα ή άλλους τρόπους∙
  • υλικά και αντικείμενα που αναφέρονται στα στοιχεία α) και β), τα οποία εκτυπώνονται ή/και επιστρώνονται με επίχρισμα∙
  • στρώματα ή επιχρίσματα από πλαστική ύλη, που σχηματίζουν παρεμβύσματα σε πώματα και συστήματα πωματισμού τα οποία, μαζί με τα εν λόγω πώματα και συστήματα πωματισμού, συνιστούν σύνολο δύο ή περισσότερων στρωμάτων υλικών διαφορετικών τύπων∙
  • στρώματα πλαστικής ύλης σε πολυστρωματικά υλικά και αντικείμενα πολλαπλών υλών.
Ο κανονισμός δεν εφαρμόζεται στα ακόλουθα υλικά και αντικείμενα που διατίθενται στην αγορά της ΕΕ και πρόκειται να καλυφθούν από άλλα ειδικά μέτρα:
  • ιοντανταλλακτικές ρητίνες∙
  • καουτσούκ∙
  • σιλικόνες.
Επίσης, εφαρμόζεται με την επιφύλαξη των ενωσιακών ή εθνικών διατάξεων που ισχύουν για τις τυπογραφικές μελάνες, τις κόλλες και τα επιχρίσματα.
Ο νέος κανονισμός δημοσιεύθηκε στο τεύχος L 12/1 της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής

Κρι Κρι και Mars Ελλάς διευρύνουν τη συνεργασία τους

http://www.defencecharityball.com.au/components/images/Mars-Brand.jpg 

Η αποκλειστική διανομή των παγωτών Mars από την Κρι-Κρι γίνεται πανελλαδική

Διευρύνεται η συνεργασία των εταιρειών Κρι-Κρι και Mars Ελλάς, μετά την ανάληψη της αποκλειστικής διανομής των παγωτών Mars από την Κρι-Κρι σε πανελλαδικό επίπεδο.
Η μέχρι σήμερα συνεργασία των δύο εταιρειών αφορούσε στη διάθεση επιλεγμένων κωδικών παγωτού της Mars μέσα από τα ψυγεία της Κρι-Κρι και αντίστροφα. Με την νέα εμπορική συμφωνία, η Κρι-Κρι αφενός διευρύνει τη γκάμα των κωδικών παγωτού της Mars που διαθέτει μέσω των δικών της ψυγείων και αφετέρου αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διανομή όλων των παγωτών Mars μέσω των ψυγείων της Mars.

Από τη νέα συνεργασία, η Κρι-Κρι αναμένει αύξηση των πωλήσεων παγωτού εσωτερικού κατά 15% περίπου, σε σχέση με το 2010, ενώ οικονομικά οφέλη αναμένεται να προκύψουν και από τις οικονομίες κλίμακας που θα επιφέρει η συνένωση των δύο δικτύων διανομής.

Σύσταση βουλγαρικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Τροφίμων

 
Εγκρίθηκε σε δεύτερη ανάγνωση από το βουλγαρικό Κοινοβούλιο ο νόμος που προβλέπει τη σύσταση Υπηρεσίας Ασφάλειας Τροφίμων. Η εν λόγω Υπηρεσία θα ελέγχει όλα τα τρόφιμα, εκτός από το εμφιαλωμένο νερό, το οποίο θα συνεχίσει να ελέγχεται από τους περιφερειακούς επιθεωρητές του Υπουργείου Υγείας.
Η νέα Υπηρεσία Τροφίμων προήλθε από την ενοποίηση τεσσάρων επιμέρους υπηρεσιών, που υπήρχαν έως τώρα και δραστηριοποιούνταν στον τομέα της διατροφικής ασφάλειας. Στη δομή της Υπηρεσίας θα ενσωματωθούν 28 περιφερειακά κέντρα ελέγχου ασφάλειας τροφίμων, ενώ ο πρόεδρός της θα διορίζεται από τον Πρωθυπουργό, κατόπιν προτάσεως του αρμόδιου Υπουργού Γεωργίας. Εκτιμάται

Metagenesis | Pansalt | Λανσάρισμα

http://www.marketingweek.gr/files/_data/MarketingWeek/2011/1322/creativity/thumbs/pansalt2_425x.jpg
Η ΙΔΕΑ: Στον «αέρα» είναι η καινούρια καμπάνια για το λανσάρισμα του προϊόντος Pansalt της Finetro. Πρόκειται για ένα αλάτι, το οποίο διαθέτει όλη τη γεύση του κοινού αλατιού χωρίς τη βλαπτική επίδρασή του και είναι κατάλληλο για όλα τα μέλη της οικογένειας. Περιέχει 43% λιγότερο χλωριούχο νάτριο. Η καμπάνια, την οποία επιμελήθηκε η Metagenesis, περιλαμβάνει καταχωρίσεις και ραδιοφωνικά μηνύματα.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr