http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Anselmann Riesling Classic 2011



Review of:
Version:
2011
Price:
9.60
Reviewed by: 
Rating:
17.5
On Ιουνίου 12, 2012
Last modified:Ιουνίου 11, 2012

Summary:

Περιοχή: Pfalz, Γερμανία
Ποικιλία: Riesling
Η οικογένειά Anselmann, έχει αφιερωθεί στην τέχνη της οινοποίησης για πάνω από 400 χρόνια. Η προσεκτική επιλογή των ποικιλιών για το μεσόκλιμα της περιοχής είναι το πρώτο βήμα για την παραγωγή εκλεκτών κρασιών.
Λαμπερό μέτριο λεμονί χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες, γοητευτική μύτη μέτριας έντασης με φινετσάτα αρώματα γλυκών φρούτων, ροδάκινο, βερίκοκο, καϊσι, εσπεριδοειδή, πράσινο μήλο και υπενθύμιση ορυκτού. Στόμα σχεδόν ξηρό, λεμονάτη οξύτητα, μέτριο+ σώμα, αλκοόλ 12,5% και μακριά σε διάρκεια επίγευση γλυκών φρούτων.  Ένα

Ο νέος κατάλογος με τα τυποποιητήρια ελαιολάδου



Τον νέο ανανεωμένο κατάλογο με τις εγκεκριμένες μονάδες τυποποίησης ελαιολάδου δημοσιοποίησε το ΥΠΑΑΤ.
Βρείτε εδώ το έγγραφο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τον σχετικό

Διάκριση για το ΝΗΛΕΑ.


nileasgastronomos
Bραβείο ποιότητας για το ελαιόλαδό του πήρε ο ΝΗΛΕΑΣ στην ετήσια απονομή των βραβείων ποιότητας του περιοδικού ΄΄ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΄΄ της εφημερίδας ΄΄ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ΄΄ όπου εκπροσωπήθηκε απο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τους επιβλέποντες γεωπόνοι και τον τεχνικό του σύμβουλο.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη από το ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ στην ύπαιθρο και στους ανθρώπους της παραγωγής, που από το μετερίζι τους δίνουν τον καθημερινό αγώνα για την ανάδειξη της ποιότητας, της συνέχειας της παράδοσης με σύγχρονους όρους, αλλά και της καινοτομίας.

Όλοι οι πρωταγωνιστές των βραβείων του ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ έδειξαν το πείσμα τους να

Εδώ θα ξεκινήσουν οι πιο υπέροχες καλοκαιρινές ιστορίες


Join the First Summer Kiss Party @ YK!
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου, το YK roof bar restaurant, στο ELEFSINA HOTEL, σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού, με ένα opening party αφιερωμένο στο πρώτο καλοκαιρινό φιλί. Δροσερό, ποτισμένο με θαλασσινή αρμύρα, αισθησιακό στο φως των αστεριών της καλοκαιρινής νύχτας το πρώτο καλοκαιρινό φιλί δημιουργεί αναμνήσεις αξεπέραστες.
Στο ΥΚ υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με Summer Kiss Cocktails για όλους, υπέροχη μουσική, αφιέρωμα σε διάσημα κινηματογραφικά φιλιά και μεγάλη προωθητική ενέργεια στο facebook  με πλούσια δώρα.
 
Join Facebook Elefsina Hotel
Το βράδυ του party οι επισκέπτες θα καλούνται να κάνουν like & check in στη σελίδα του

Νέες χωριάτικες φρυγανιές ολικής άλεσης με προζύμι από την Ε.Ι. ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΣ

Πείτε ‘’ναι’’ στις  Χωριάτικες  Φρυγανιές Ολικής  Άλεσης με προζύμι, τις νέες φρυγανιές που δημιούργησε για εσάς η εταιρία Παπαδοπούλου. Συνδυάζουν  απολαυστικά όλη τη θρεπτική αξία των δημητριακών ολικής άλεσης, αφού άλλωστε περιέχουν 75% αλεύρι ολικής άλεσης και είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, με τη μοναδική γεύση και υφή των Χωριάτικων φρυγανιών Παπαδοπούλου. Οι νέες  φρυγανιές έρχονται να συμπληρώσουν την

Παρουσίαση ελληνικών κρασιών στις Βρυξέλλες


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτίριο Berlaymont της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες η παρουσίαση ελληνικών κρασιών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών, με τη συμμετοχή του Γραφείου ΕΟΤ Βελγίου, στα πλαίσια του προγράμματος της Κοινότητας με θέμα την Ελληνική Γαστρονομία.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι πολυάριθμοι επισκέπτες δοκίμασαν δεκάδες ελληνικά κρασιά που συνοδεύτηκαν από ελληνικά παραδοσιακά τυριά όπως η φέτα, η γραβιέρα Νάξου, το ανεβατό και οι ελιές Καλαμών. Το Γραφείο ΕΟΤ Βελγίου πρόβαλε την Ελλάδα ως

O Έλληνας που έμαθε στους Ιάπωνες να τρώνε λάδι και φέτα




Στο μακρινό Μικότο της Ιαπωνίας, ο κ. Θανάσης Φραγκής παρουσιάζει τα ελληνικά προϊόντα - ελιές, γιαούρτι, τυριά και βεβαίως κρασιά - σε μια εποχή που η Αθήνα έχει καταστήσει ως γκουρμέ το σούσι.

Η επιχείρησή του έχει την επωνυμία Nostimia.com και εισάγει το 80% των ελληνικών τυποποιημένων επώνυμων προϊόντων στην Ιαπωνία, τα οποία διαθέτει σε καταστήματα λιανικής, ξενοδοχεία,

Ποια αγροτικά προϊόντα θα έχουν ζήτηση το 2012



Της Μαρίας Γιουρουκέλη
Αυξομειώσεις στην παραγωγή αγροτικών-κτηνο-τροφικών προϊόντων δείχνει έκθεση της Κομισιόν για το 2012.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Γενικής Διεύθυνσης για τη Γεωργία και την Αγροτική Ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προβλέπονται αυξητικές τάσεις στην παραγωγή δημητριακών και ελαιούχων σπόρων, ενώ η συνολική παραγωγή κρέατος στην Ευρωπαϊκή Ένωση αναμένεται να σημειώσει μείωση το 2012 και να παραμείνει σταθερή με μία περαιτέρω μικρή πτώση το 2013.
Παράλληλα, μείωση αναμένεται και για τη συνολική κατανάλωση κρέατος, ενώ δεν προβλέπονται ιδιαίτερες διακυμάνσεις τα επόμενα δύο χρόνια στην παραγωγή γάλακτος.
Η αγορά
Σύμφωνα με την «ακτινογραφία» της αγοράς βασικών αγροτικών προϊόντων ανά τομέα

Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων για θέση στελέχους παραγωγής απο βιομηχανία τροφίμων




Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων (ΑΕΙ, ΤΕΙ), άνδρας, για θέση στελέχους παραγωγής απο μεγάλη βιομηχανία τροφίμων.

Επιθυμητά προσόντα
  • Ηλικίας 25 - 32 ετών.
  • Απαραίτητη προϋπηρεσία.
  • Πολύ καλά αγγλικά & Η/Υ.
Περιοχή: Νομός Θεσσαλονίκης

Αποστολή βιογραφικού

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr