http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

2η EΞΠΟΤΡΟΦ : 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ

10430885 601109879996038 4460281346798290281 n

2η EΞΠΟΤΡΟΦ : 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΙΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ  ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Η έκθεση που αναδείχθηκε σε γεγονός ορόσημο για την κατηγορία των ελληνικών τροφίμων και ποτών από την πρώτη κιόλας διοργάνωση της, ανοίγει τις πύλες της για δεύτερη συνεχή χρονιά: 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2015,  στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό ή αλλιώς το πιο σημαντικό ραντεβού της χρονιάς για τους επαγγελματίες του κλάδου και η πιο απολαυστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Συνεχίζοντας το έργο της προβολής και προώθησης των ελληνικών Τροφίμων, Ποτών και Παραδοσιακών Προϊόντων σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτει με τις κατηγορίες της συνολικά το φάσμα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο  χώρο, από μεγάλες εταιρίες έως μικρούς παραγωγούς και τοπικές μονάδες. Φέτος, διευρύνεται περιλαμβάνοντας και την κατηγορία Εξοπλισμού και Τεχνολογίας Τροφίμων, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη συνάντηση όλων των παραγόντων που εμπλέκονται στη διαδικασία παραγωγής, συσκευασίας, εμπορίας και διακίνησης των τροφίμων και ποτών. Με διπλή αποστολή, τόσο την χονδρική, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο “F&B Commercial Hall, όσο και τη λιανική, στο Greek Market Hall, η 2η EΞΠΟΤΡΟΦ  προσφέρει τη δυνατότητα στους εκθέτες να επιλέξουν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητές τους, εξασφαλίζοντάς τους όλες τις προϋποθέσεις για στρατηγικές συνεργασίες, επαφή με σημαντικούς παράγοντες του εξαγωγικού εμπορίου, αλλά και μοναδική προβολή, δυνατότητα πωλήσεων και επαφή με το μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό της χώρας.

Για κάθε επισκέπτη, ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ παραμένει πιστή στις αρχές της, ως μια απολαυστική, ξέγνοιαστη και χαρούμενη εμπειρία, που ξεπερνά τα όρια μιας απλής διοργάνωσης. Με πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως έγινε με τα « Μαγειρεύουμε Ελλάδα», «Πίνουμε Ελλάδα», «Χορεύουμε Ελλάδα», αναδεικνύεται ως μια μοναδική στο είδος της απόδραση από την καθημερινότητα, όντας ταυτόχρονα ένας θαυμάσιος πόλος έλξης για χιλιάδες κόσμο, από την Αθήνα αλλά και  όλη την χώρα. Μια χορταστική, κυριολεκτικά και μεταφορικά, διαδραστική διοργάνωση, που γράφει τη δική της ιστορία στην εκτίμηση και την προτίμηση των Ελλήνων.

ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015. Με τη φροντίδα της της RM INTERNATIONAL, που με 23 χρόνια εμπειρία στη διοργάνωση πετυχημένων εκθέσεων, όπως ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΗΠΟΣ, DENTAL, EΠΙΓΡΑΦΗ, και  πάνω από 50 εκθέσεις σε όλους σχεδόν τους εκθεσιακούς χώρους της Αττικής, πρωτοπορεί και δικαιώνεται από περισσότερους  από 1.000.000. επισκέπτες, μέχρι σήμερα. Ένα όνομα, που σε κάθε του εγχείρημα,  γίνεται πρωταγωνιστής των εξελίξεων στον χώρο της εκθεσιακής διοργάνωσης , αλλάζοντας τα δεδομένα σε επαγγελματισμό, συνέπεια, αξιοπιστία και ανταποδοτικά οφέλη.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, και όσους δοκιμάσατε πέρσι την εμπειρία της πρώτης διοργάνωσης  αλλά και όσους δεν καταφέρατε να την επισκεφθείτε, για να διαπιστώσετε με όλες σας τις αισθήσεις ότι, κάθε χρόνο ένα και μόνο event μπορεί να γίνεται ακόμα πιο χορταστικό, πιο γιορταστικό, πιο απολαυστικό για κάθε επισκέπτη και  ακόμα πιο συμφέρον, ουσιαστικό και αποτελεσματικό για κάθε εκθέτη: Η μοναδική στο είδος της έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Για πληροφορίες συμμετοχής πατήστε εδώ

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr